Söker...
x Stäng

Trä kojor – bästa pris!

Bo i egen koja!

Nu har vi även våra fantastiska kojor, där ingen koja är den andra lik.  Här kan man uppleva något alldeles extra. Vackert, stilfullt och med bästa sängar. Med utsikt över havet, ett boende som man minns. Detta är kojor med god komfort och vacker inredning. De ger en känsla av skogen. Ett spännande boende för familjen som vill ha en annorlunda men mysig semester. En stuga som är en koja!

Alla boende har fyra bäddar men någon säng i varje stuga är 120 cm bred. Fina sängar och i skåpen finns kaffekoppar och tallrikar från farmors tid. Från många sängar kan man bara ligga i sängen och se ut över anläggning, havet och i bästa fall solnedgången. På uteplatsen (gräsmatta) intar man mer än gärna kvällens svalkande välsmakande dryck. Vid det intilliggande servicehuset kan man lätt dra ihop kvällens middag. I kojan finns kylskåp.

Har man inte med lakanen kan de hyras med en känsla. Känslan skall vara speciell även när man sover. Vi vill verkligen ge en känsla av äventyr och något speciellt som man inte glömmer.

Det här är ett jättekul boende som barnen kommer att älska. Ett boende med enkel komfort men ändå med underbar känsla. Detta måste upplevas! I Fide, på Gotland! Burgsvikens Strandby är en anläggning med bus, bad och boende, vilket kommer att ge er en härlig semester med många glada minnen.

 

Läs mer
×
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7