Söker...
x Stäng

Tält

Tälta - något för alla

Tänk känslan med sommarnatt och en tältduk. Vi erbjuder en naturcamping nära havet. Inne i tältet hör man havets brus och ser när ljuset kommer åter. Alltid bara några minuters promenad till havet. Det blir en härlig upplevelse. Sudret, Burgsviken, Gotland – tre önskningar i ett!

Och med Burgsvikens strandbys härliga anläggning kombineras det primitiva boendet med närhet till bus och aktiviteter.

Vi erbjuder möjligheten att tälta genom att ta med sig eget tält och slå upp hos oss. Här finns olika storlekar av platser – med eller utan el.  År 2019 har vi ett antal tältplatser (utan el) som är obokningsbara. De säljs endast på plats – drop in. Vi har nästintill alltid plats för det!

Varmt välkomna till Gotland – upplev den äkta tältkänslan. Boka nu eller kom på våra drop in platser.

Läs mer
×
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6

Aktuellt post

Hej nu har vi öppnat för säsongen… etc etc   För att visa/dölja denna: Gå till Pages/startsidan och klicka i/ur boxen  Aktuellt post     

Boka Online

Hej nu har vi öppnat för säsongen… etc etc

 

För att visa/dölja denna:

Gå till Pages/startsidan och klicka i/ur boxen  Aktuellt post 

 

 

h1-box2

Vi erbjuder ett havsnära boende. Vid Burgsviken i Fide.

Boka Online
stuga camping Burgsvik Fide

Burgsvik, som ligger långt ner på södra Gotland, blev rikskänt genom TV-serien »Så Mycket Bättre« som spelas in på Pensionat Grå Gåsen sex kilometer från Burgsvikens Strandby. I det lilla samhället Burgsvik finns livsmedelsaffär, flera restauranger och mysiga caféer. Och skulle man tröttna på att bada och slappa finns det massor av sevärdheter på södra Gotland, det som kallas Sudret. Vi tipsar om ett besök till den världskända Hoburgsgubben – Gotlands sydspets!

I Fide finns nu en härlig stugby och bad med havspool (troligen klart 2019). Vår pool blir något alldeles speciellt – måste upplevas! En härlig plats för semester och bad. Egen stuga på Sudret på Gotland – kan det blir bättre?

h1-box1

Boka en campingstuga, villavagn eller campingplats för tält, husbil eller husvagn i Fide.

Boka Online
stugor och camping

Burgsvikens strandby erbjuder ett fantastiskt fint boende på Sudret, alldeles intill havet med den kommande havspoolen (troligen 2019).  Här kan du njuta av sol, bad och fantastiska solnedgångar. Vi erbjuder ett havsnära boende – nästan på stranden.

Här finns möjlighet till härligt boende i en stuga bara några steg från havet. Helt enkelt en bra bas för magiska upplevelser på Sudret, Gotland sommaren 2019. Vi tipsar extra om våra nybyggda bekväma stugor. Ett underbart bekvämt boende för en härlig semester på Gotland.

Bo i en av våra finaste stugor sommaren 2019

från

#cad173

per natt
Boka Online