Pannkakor

Över öppen eld gräddar ni era egna pannkakor, och vi vågar lova att pannkakor aldrig varit godare än när man gör dem tillsammans. Pannkakssmet, sylt och allt annat ni behöver finns att köpa på plats.

Det otroligt populära Pannkaksträdet norr om Visby får nu en lillasyster på södra Gotland: Pannkakskojan! Man hyr sin picknickkorg och gräddar tillsammans pannkakor över öppen eld. Allt som behövs finns i korgen. De godaste pannkakorna gör man tillsammans!

Detta är nog ett av de socialaste caféet som finns. Här hyr du en picknick korg med allt som behövs inklusive pannkakssmet, sylt, dricka och jordgubb kräm. Sedan delar du grill med andra familjer och gräddar dina pannkakor över öppen eld. Högst troligt hittas här nya vänner. Historierna är många om hur man träffades över pannkakselden.

Vi gör vad vi kan för att det skall finnas smet för de flesta allergiker. Det finns även grillkorv att grilla eller mackor som man värmer över öppen eld i speciella järn. En given souvenir är äkta pannkaksjärn som går att använda på grillen hemma.

 

Läs mer
×
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6