Lekplatsen

Vår lekplats är byggd av återvunnet material och inbjuder till lek och klättring för alla åldrar. Här finns linbanor, klätternät, balansgångar, gungor och mycket annat kul. Ett skrubbsår, ett gapskratt – vi vågar lova att barnen älskar lekplatsen.

På området finns en syster anläggning till succén Pannkaksträdet i Brissund på Gotland. En lekplats uppbyggd av återbruk. Där jättestora truckdäck är basen tillsammans med skogen. Här kan man åka rutschkana, gunga, klättra, åka linbana, träna balansen i en repbana i skogen eller fota sig i massor av tokiga miljöer. Allt är uppbyggt för att göra barnen mer analoga och röra på sig. Lite tuffare och lite farligare än vanliga lekplatser, ett riktigt äventyr i skogen.

Alfabetets bokstäver!
Detta är en upplevelse som Klasskamraterna Towe o Lea (8år) har hittat på. Det är alfabetets bokstäver ca 2,5 meter höga som vi gömt i skogen och som man skall leta upp och fota sig med. Detta ger spring i benen, förmåga att lära sig bokstäver och kul minnen. Tanken är att man fotar sina bokstäver och sätter ihop bilderna till sitt namn mm. Vi gillar aktiva barn som rör på sig i mysig skogs miljö.

Läs mer
×
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5