Söker...
x Stäng

Husbil

Nära havet vill jag bo

Parkera husbilen och koppla av på vår naturcamping på ängen. På våra husbilsplatser kan du sitta inne eller ute och skåla och njuta av tystnaden. Några minuters promenad till havets strandkant och kolla det påbörjade bygget av den helt unika havspoolen som beräknas vara klar sommaren 2019. Det blir en härlig upplevelse.

På dagarna kan ni hänga på vår anläggning med glassparadis, pannkakskojan och lekparken som bjuder in till lek och bus för stora och små. Eller så tar ni en tur med bilen på Sudret (södra Gotland) där det finns massor av intressanta besöksmål. Hela Sudret finns sedan att utforska. Stränder, museer, Petes gården och mycket mer. Bilen är ju alltid med! Enkelt, smidigt och alldeles underbart!

Vi erbjuder möjligheten att nära havet ställa upp husbilen. Hos oss finns servicehus med kök, toa, dusch och tvättmaskin.

Varmt välkomna till Gotland – campingen i Fide vid Burgsviken.

Läs mer
×
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6

Aktuellt post

Hej nu har vi öppnat för säsongen… etc etc   För att visa/dölja denna: Gå till Pages/startsidan och klicka i/ur boxen  Aktuellt post     

Boka Online

Hej nu har vi öppnat för säsongen… etc etc

 

För att visa/dölja denna:

Gå till Pages/startsidan och klicka i/ur boxen  Aktuellt post 

 

 

h1-box2

Vi erbjuder ett havsnära boende. Vid Burgsviken i Fide.

Boka Online
Boende Burgsvik

Burgsvik, som ligger långt ner på södra Gotland, blev rikskänt genom TV-serien »Så Mycket Bättre« som spelas in på Pensionat Grå Gåsen sex kilometer från Burgsvikens Strandby. I det lilla samhället Burgsvik finns livsmedelsaffär, flera restauranger och mysiga caféer. Och skulle man tröttna på att bada och slappa finns det massor av sevärdheter på södra Gotland, det som kallas Sudret. Vi tipsar om ett besök till den världskända Hoburgsgubben – Gotlands sydspets!

I Fide finns nu en härlig stugby och bad med havspool (klart 2019). Vår pool blir något alldeles speciellt – måste upplevas! En härlig plats för semester och bad. Egen stuga på Sudret på Gotland – kan det blir bättre?

h1-box1

Boka en campingstuga, villavagn eller campingplats för tält, husbil eller husvagn i Fide.

Boka Online
stugor och camping

Burgsvikens strandby erbjuder ett fantastiskt fint boende på Sudret, alldeles intill havet med den kommande havspoolen (2019).  Här kan du njuta av sol, bad och fantastiska solnedgångar. Vi erbjuder ett havsnära boende – nästan på stranden.

Här finns möjlighet till härligt camping eller boende i en stuga bara några steg från havet. Helt enkelt en bra bas för magiska upplevelser på Sudret, Gotland sommaren 2018. Boka en stuga, koja eller campingplats för tält, husbil eller husvagn. Vi tipsar extra om våra helt unika kojor och våra nybyggda bekväma stugor. Ett underbart roligt boende för en härlig semester på Gotland. Som gillas av hela familjen.

Bo i en av våra finaste stugor sommaren 2018

från

#cad173

per natt
Boka Online