Frågor & Svar

Burgsvikens strandby

Hur långt är det till Visby?
Ungefär 7,5  mil.

Hur långt är det till samhället Burgsvik?
Ungefär 7,5 km.

Hur mycket kostar duschen?
Det ingår i priset!

Hur bokar man en specifik plats hos er?
Vi bokar i pool, det innebär att bokningar för samma boende läggs i en pott där bokningsprogrammet optimerar alla bokningar och lägger ett pussel. Det gör att vi inte vet förrän på morgonen respektive ankomstdag vilka platser vi har tillgängliga för dagens ankomster. Vi kan bara sälja en typ av plats, inte specifik. Men vi tar gärna emot önskemål och försöker uppfylla det så gott vi kan.

Kan man checka in när som?
Jajamen! Bara det finns en gjord bokning. Vi kontaktar er och meddelar var och hur ni hittar till rätt campingplats eller stuga. Så kan incheckning sker dygnet runt. Tänk bara på att incheckningen är från kl 15, som om man ankommer på natten måste den natt vi lämnar vara ankomstdagen.

Vilken är incheckning- och utcheckningstiden?
Alla våra stuggäster måste lämna stugan/kojan senast kl 11.00. Allt för att vi ska hinna göra dem fina igen för de som ankommer. Incheckningen börjar klockan 15, då är stugorna klara igen.

Alla våra campinggäster måste lämna senast kl 12.00. Då drar vår vaktmästare igång gräsklipparen och gör platsen fin igen. Incheckning av tält och husvagnar kan oftast börja redan klockan 14.

Hur stor campingplats är Burgsvikens strandby?
Vi har ett drygt tjugotal stugor och kojor för uthyrning av olika standard och 30 platser för camping med el och ytterligare ett 20-tal platser för tält (utan el).

Vad kan man ställa på en campingplats?
På våra 10*10m platser är det lagom att ha en husvagn och en bil. Här finns det även oftast plats till ett förtält. Kom ihåg att plats måste alltid finns till brandavståndet till grannen.

Vilka attiraljer finns det i servicehusens kök?
Vi har ett servicehus. Det finns spis, diskho och micro. Observera gärna att de inte har porslin eller grytor.

Hur tyst är det på campingen?
Det är oftast väldigt lugnt och tyst på vår anläggningen. Det händer att våra gäster hörs när de ankommer eller bara kommer hem från dagens äventyr.

Läs mer