Söker...
x Stäng

Fiskestugan

Fiskestugan med fyra bäddar

Upplev en härlig tid i en av våra fina stugor. Här kan man njuta av havet, sommaren och ledigheten. Allt precis intill Burgsvikens vatten med dess nya havspool (klar år 2019).

De mycket fina nybyggda stugorna med fin utsikt har plats för fyra personer i sängar och stugan erbjuder bra kokmöjlighet. Ihop med stugan finns en stor veranda med utemöbel med möjlighet till fina stunder i sommarens semestersol. Här njuter gärna av en god middag efter en fantastisk dag. Med lite tur bjuds man även på en vacker solnedgång.

Ljus och modern stuga (byggår 2017) med närhet till havet och naturen. Stugan har en öppen planlösning med 4 bäddar i kombinerat sovrum/allrum/kök, separat badrum med wc och dusch. Köket är utrustat med kyl, mikro och spisplattor samt full uppsättning husgeråd. Stugan är 21 kvm stor. Badrummet erbjuder allt som kan önskas.

I stugans pris ingår full tillgång till lek och bus. Lakan, handdukar och slutstädning ingår ej men kan förbokas mot tillägg. Husdjur är fina men får inte bo i dessa stugor. Parkering finns. Goda chanser till en njutbar semester med detta semesterboende.

På dagarna kan ni hänga på vår anläggning med havspool (klar 2019), glassparadis och lekparken som bjuder in till lek och bus för stora och små.

Läs mer
×
1/2
2/2